2009. június 9., kedd

A Noni a szigetek titka volt!


A nonit - amely immár nem a szigetek titka -, évtizedek óta hírneves etnobotanikusok, tudósok és egészségügyi szakemberek tanulmányozzák. Felfedezték, hogy a TAHITIAN NONI? a sejtek szintjén hat. A TAHITIAN NONI? Juice gazdag antioxidáns forrás is, ezáltal megszabadítja a testet a káros szabad gyököktől, szabályozza az immunrendszer muködését és lelassítja az öregedési folyamatot. A tudósok kimutatták, hogy a TAHITIAN NONI? Juice segíthet abban is, hogy a sejtek a tápanyagokat könnyebben vegyék magukhoz. Figyelemreméltó előnyei közé tartozik az energia megnövekedése, az elme tisztasága és a figyelem javulása, valamint a fizikai teljesítményszint javulása is. A TAHITIAN NONI?-t naponta több százezren használják csodálatra méltó eredményekkel. Tulajdonképpen minden 1,8 másodpercben vásárol valaki egy üveg TAHITIAN NONI? Juice-t valahol a világban.
A TAHITIAN NONI?-t kizárólag Francia Polinéziában szüretelik, ahol a gyümölcs a legháborítatlanabb és szennyeződésektől mentes környezetben terem. A TAHITIAN NONI? több, mint 20%-kal gazdagabb létfontosságú tápanyagokban, mint a világ más tájain nőtt noni gyümölcsök. Havonta több, mint 600 tonna noni gyümölcsöt szüretelnek Francia Polinézia több, mint 80 szigetén. Minden szüretelő és feldolgozó munkás betanított és vizsgázniuk kell, hogy biztosított legyen: pontosan betartják-e a John Wadsworth és Stephen Story által kidolgozott eljárást.
Most azt gondolhatod, hogy könnyű a saját lovunkat dicsérni, ám nézzük, mit mondanak a világ elismert orvosai és kutatói a TAHITIAN NONI? Juice-ról és előnyeiről.

Ralph Heinecke híres biokémikus. Kiterjedt noni kutatási háttérrel rendelkezik, már igen korán felfedezte a noni gyümölcs számos jótékony hatását. Dr. Heinecke a következőket mondta: "A Tahitian Noni Inernational kizárólagos, saját tulajdonú feldolgozási módszere a teljes gyümölcsöt hasznosítja, és biztosítja, hogy a Morinda Citrifolia valamennyi egészséges hatása bekerüljön a juice-ba. Véleményem szerint a TAHITIAN NONI? Juice a rendelkezésre álló legjobb és legbőségesebb proxeronin forrás. A TAHITIAN NONI? Juice az egyetlen Morinda Citrifolia juice, amelyet ajánlok és támogatok." Dr. Anne Hirazumi Kim kutató orvos doktori diplomamunkáját 1997-ben a Hawaii Egyetemen a noni és a sejtnövekedés kutatásáról készítette. Dr. Kim azt mondta: "Mivel első kézből tapasztaltam a TAHITIAN NONI? Juice gyártása során alkalmazott minőséget és gondosságot, kizárólag a Morinda? által előállított TAHITIAN NONI? Juice-t támogatom... Tudom, hogy ez egy nagyon biztonságos és erőforrás gazdag termék, és mindenkinek ajánlom, aki javítani szeretné az egészségét."

Dr. Mian Ying Wang az Illinois Egyetem munkatársaként kutatja, miként hat a TAHITIAN NONI? Juice a rákos sejtekre. Elmondta: "Egy csipetnyi TAHITIAN NONI? Juice egy nagy adag high-tech kúrával ér föl. Ha valaki szerint a TAHITIAN NONI? Juice drága, az próbálja ki a betegséget. A TAHITIAN NONI? Juice megelőző hatása és erős antioxidáns működése alapján állítom, hogy a TAHITIAN NONI? Juice valóban a leghihetetlenebb folyékony étrendkiegészítő, amit valaha láttam." A noni a világ számos pontján felkerült az újságok címlapjára. "A noni ígéretes a rák elleni küzdelemben" - Honolulu Star Bulletin "A nonijuice igen kapós a bioboltokban" - Philadelphia Inquirer Elterjedt a hír, a tények pedig beszélnek. A Tahitian Noni International megfelelően pozícionált ahhoz, hogy az egészségügyben és a wellness ágazatban hihetetlen növekedést produkálhasson.

Ne hagyd ki azt, ami biztosíthatja a napi egészséges étrendedből hiányzó részt.

Nos, most már hallottad a történetet, láttad a statisztikát, ismered az előnyöket, úgyhogy itt az idő, hogy megkóstold a TAHITIAN NONI? Juice-t. Tapasztald meg, amit naponta több százezren tapasztalnak. Ki tudja, hátha Te leszel a következő csodás noni történet főszereplője. Akár egészségügyi problémáid vannak jelenleg, amelyeket próbálsz megoldani, akár csak azért keresel valamit, hogy megelőzd a betegségeket, a TAHITIAN NONI? Juice lehet a lehető legjobb megoldás a számodra is!





0 megjegyzés:

 
Template design by Amanda @ Blogger Buster